Termeni și Condiții pentru Curățătoria Magic Buzău

1. Introducere Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea site-ului Curățătoria Magic Buzău și a serviciilor oferite. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală Tot conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, logo-urile și imaginile, sunt proprietatea Curățătoriei Magic Buzău sau a furnizorilor săi de conținut și sunt protejate de legile drepturilor de autor și de mărci comerciale.

3. Utilizarea Site-ului Site-ul poate fi utilizat doar în scopuri legale și în modul prevăzut de acești Termeni și Condiții. Utilizatorii nu pot folosi site-ul într-un mod care ar putea deteriora, dezactiva sau suprasolicita site-ul sau rețelele conectate la acesta.

4. Limitarea Răspunderii Curățătoria Magic Buzău nu este responsabilă pentru daune indirecte, accidentale, speciale sau următoare, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit sau date, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau serviciile oferite.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Curățătoria Magic Buzău își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții oricând fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului să verifice periodic modificările.

6. Politica de Confidențialitate Informațiile personale furnizate sau colectate prin intermediul site-ului sunt tratate în conformitate cu Politica de Confidențialitate a site-ului.

7. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.