Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal la Curățătoria Magic Buzău

1. Introducere Curățătoria Magic Buzău (denumită în continuare “noi”, “ne”, “compania”) se angajează să protejeze intimitatea și securitatea datelor personale ale clienților și vizitatorilor site-ului nostru. Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile dvs. personale.

2. Colectarea Datelor Personale Colectăm informații personale atunci când:

  • Vă înregistrați pe site-ul nostru
  • Plasați o comandă
  • Contactați serviciul nostru de asistență clienți Tipurile de date colectate pot include numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare și informații de plată.

3. Utilizarea Datelor Personale Utilizăm informațiile colectate pentru a:

  • Procesa comenzi
  • Răspunde la solicitările clienților
  • Îmbunătăți serviciile și conținutul site-ului nostru
  • Trimite informații promoționale, în cazul în care ați ales să primiți astfel de comunicări

4. Divulgarea Datelor Personale Nu vindem, închiriem sau divulgăm informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate sau când este cerut de lege.

5. Securitatea Datelor Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii. Aceste măsuri includ tehnologii de criptare și protocoale de securitate pentru a asigura siguranța informațiilor dvs.

6. Accesul și Controlul Datelor Personale Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele personale pe care le deținem despre dvs. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate pe site.

7. Modificări ale Politicii de Prelucrare a Datelor Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică la anumite intervale de timp. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, dacă modificările sunt semnificative, vom furniza o notificare mai proeminentă.

8. Contact Pentru întrebări sau nelămuriri legate de prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon afisat pe site.